085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Charleston Roze As Vouwgordijn

ÔéČ┬á47,00
787

Over Charleston Roze As

Het verbloemen van de verfijnde schoonheid van dit vouwgordijn uit onze Sanderon collectie kunnen wij simpelweg niet. Het patroon geeft een zachte, dromerige sfeer die jouw interieur naar een nieuw niveau zal laten bloeien. Laat je charmeren door het romantische hortensia patroon en de subtiele roze kleur.

Dit product zou in vrijwel elke ruimte van jouw huis geweldig combineren, maar wist je dat je  dit vouwgordijn ook kan laten upgraden naar jouw wens? Wij raden voor in de slaapkamer onze blackout voering aan voor ongestoord kunnen dromen.  Zoek je meer een middenweg tussen volledige dag of nacht? Kies dan voor onze lichtfilterende voering voor bijvoorbeeld in de woonkamer, zodat je ongestoord kan genieten van jouw toekomstige favoriete momenten in huis.

Zie je het al helemaal voor je hoe dit vouwgordijn bij jouw interieur zou passen, maar wil je toch nog eerst in het echt een kleurstaal zien in plaats van alleen dagdromen? Bestel dan nu gratis en vrijblijvend jouw sample bij ons op de website. Als de dagdroom geen bedrog blijkt en je een keus hebt gemaakt, maken wij speciaal jouw raamdecoratie volledig op maat!

Wist je dat er voor dit product een intelligente upgrade beschikbaar is? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie waar en wanneer jij maar wilt, via de SmartView-app of de speciale afstandsbediening.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren