085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Blowing Grasses Kiezelsteen Standaard Gordijnen

 22,50
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5360

Over Blowing Grasses Kiezelsteen

Een grijs met beige gordijn dat je huis zal verrijken met een moderne en toch rustieke charme. Voor het originele ontwerp van deze print heeft ontwerpster Charissa Hulse zelf pluimachtige grassen verzameld en op het doek gedrukt. Door het te printen in een mooie warme kiezelsteen tint is het goed te combineren met verschillende woonstijlen.

We voorzien de stof indien gewenst van een lichtfilterende of verduisterende voering. Standaard worden ze ongevoerd geleverd.

We leveren deze gordijnen als ringgordijnen of als plooigordijnen met een enkele of een dubbele plooi. Wil je liever een strakkere look & feel, kijk dan bij onze rolgordijn collectie waar dit ontwerp ook beschikbaar is.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren