085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Aqua Vouwgordijn

ā‚¬Ā 23,20
706

Over Bijou Linnen Aqua

Bijou Linnen Aqua, dit vouwgordijn doet zijn naar eer aan! De heldere groenblauwe kleur geeft je interieur een frisse touch. Het vouwgordijn zou prachtig staan voor de ramen van een moderne woonkamer of een vrolijke kinderkamer.

We maken het voor jou op maat, maar je kunt ook kiezen met welke soort voering we het product afwerken. Kies voor een thermische verduistering of lichtfilterend. Liever ongevoerd? Kies dan voor de standaard ongevoerde optie. Met de thermisch verduisterende voering bespaar je optimaal energie! 

Het vouwgordijn is eenvoudig te bedienen met de luxe nikkel kettingbediening die je gratis krijgt meegeleverd, zodat je de baleinen mooi gelijkmatig omhoog kunt trekken.

Wist je dat er voor dit product een intelligente upgrade beschikbaar is? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie waar en wanneer jij maar wilt, via de SmartView-app of de speciale afstandsbediening.

Benieuwd? Bestel dan een gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren