085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Aurelia Velvet Zandsteen Standaard Gordijnen

 23,40
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5287

Over Aurelia Velvet Zandsteen

Vul je huis met comfort en schoonheid met deze knusse Aurelia Zandsteen plooigordijnen of ringgordijnen uit onze Harlequin collectie. De stof heeft een pluche met fluwelen structuur en geeft je interieur een luxe uitstraling terwijl de beige, lichtgele kleur de nodige warmte toevoegt.

De neutrale tint van deze gordijnen maakt het geschikt voor iedere kamer en de lichte textuur in de stof geeft het diepte. We maken deze gordijnen op maat en voorzien ze optioneel van een verduisterende of een lichtfilterende voering. Standaard worden deze gordijnen ongevoerd geleverd. 

Ben je benieuwd naar deze Aurelia Zandsteen gordijnen? Bestel snel jouw gratis proefstaal en ontvang een stukje van deze gordijnstof thuis. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren