085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Spirit Middernacht - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

 9,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in14-16 Werkdagen
Shipping Information icon
17317

Over Spirit Middernacht

Spirit Middernacht is een klassieke aluminium jaloezie vol van karakter en met een robuuste uitstraling. De horizontale lamellen bevatten een zwarte kleur en hebben een mooie matte afwerking. Deze raamdecoratie past perfect in een modern interieur en kan een statement maken in de ruimte. 

Aluminium is zeer geschikt om in de keuken of badkamer te hangen. Dit materiaal is namelijk warmtewerend of licht isolerend, vochtbestendig en lichtblokkerend. Je kunt het eenvoudig reinigen met wat water en zeep. Bovendien kun je de raamdecoratie eenvoudig bedienen door het kantelen van de lamellen. 

Wil je het materiaal en de kleur eerst thuis bekijken? Geen probleem! Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleurstaal eerst met je eigen interieur wilt vergelijken. Daarom kun je kosteloos de kleurstaal bij ons aanvragen, die wij je zo snel mogelijk opsturen! De Spirit Middernacht wordt, net als alle andere raamdecoratie bij Tuiss, volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoördineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoördineerde boven- en onderrails
  • Geschikt voor keukens en badkamers
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieën in een kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren