085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Ahisma Luxe Faux Zijde Chrome Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5537

Over Ahisma Luxe Faux Zijde Chrome

Prachtige grijze ringgordijnen of plooigordijnen met een stoere uitstraling! De combinatie van de chromekleurige tint met de zijde-look stof geeft je inrichting net dat beetje extra. Grijs is momenteel een ongelooflijke populaire kleur en de combinatie met de zachte stof met zijde-look geeft de grijstrend een nieuwe dimensie!

Deze Ahisma Faux Zijde Chrome gordijnen hangen soepel langs je raam en als het licht er op schijnt geeft de stof een subtiele schittering. Afhankelijk van de voering die je kiest wordt het zonlicht geblokkeerd of gefilterd, je kunt namelijk kiezen voor een ongevoerd gordijn, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering.

We maken deze ringgordijnen of plooigordijnen helemaal voor jou op maat. Bestel nu jouw gratis kleurstaal en laat je verrassen door dit mooie grijze zijde-look gordijn!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren