085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Ahisma Luxe Faux Silk Warme Grijs Standaard Gordijnen

 21,25
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5510

Over Ahisma Luxe Faux Zijde Warme Grijs

Wij zijn opslag verliefd geworden op deze Ahisma Luxe Faux Zijde Warm Grijs gordijnen! It's in the name: Warm Grijs, want dat zijn ze! Ze maken je interieur helemaal af en geven en maken je kamer een fijne plek om te zijn. De stof lijkt net echt zijde en heeft een prachtige textuur en een subtiele glans.

Je kunt voor deze plooigordijnen of ringgordijnen kiezen uit verschillende voeringopties zodat ze geschikt zijn voor iedere kamer in het huis. Standaard leveren we ze ongevoerd maar als je liever een verduisterende of lichtfilterende voering wilt dan is dat ook mogelijk.

Ben je benieuwd naar deze prachtige zilvergrijze imitatie zijde gordijnstof? Bestel nu jouw gratis kleurstaal en laat je verrassen!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren