085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Wisteria Blossom Trail Varen Vouwgordijn

ā‚¬Ā 47,00
735

Over Wisteria Blossom Trail Varen

Een van onze favorieten uit de Sanderson collectie! Meesterlijk geĆÆllustreerd in een patroon dat een aquarel-achtige impressie geeft, breng de natuur in jouw landelijke interieur zonder ook maar een heggenschaar aan te pas te laten komen. De serene tinten van groen, room en verwassen lila, creĆ«ren een prachtig pallet wat zich makkelijk laat combineren in jouw interieur tot een harmonieus geheel. Zou dit de kers op de taart van jouw ruimte kunnen zijn?

De 100% polyester stof kan naast haar standaard uitgave ook een upgrade verkrijgen voor de voering. Kies je voor de lichtfilterende voering voor een diffuse zonnegloed in de keuken, of voor de verduisterende optie voor in de slaapkamer? Ongeacht jouw keuze, dit prachtige vouwgordijn is altijd standaard geleverd met een luxe nikkel bedieningsketting voor optimaal gemakkelijk gebruik.

Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Gun jezelf deze slimmerik en ga voor optimaal gebruiksgemak, precies zoals jij het wilt!

Wil je deze prachtige stof eerst in het echt bewonderen voordat je beslist? Bestel dan direct gratis en vrijblijvend een kleurstaal! Wist je trouwens dat Tuiss jouw raamdecoratie vervolgens altijd naar wens op maat maakt? Laat jouw raamdecoratie dromen uitkomen door ons te vertrouwen met jouw visie.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren