085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenWisteria Blossom Trail Varen
sanderson

Wisteria Blossom Trail Varen Gordijnen

ÔéČ┬á21,00
4206

Over Wisteria Blossom Trail Varen

Op zoek naar een nieuwe blikvanger in je interieur? Ontdek dan het gordijn Wisteria Blossom Trail Varen uit de Sanderson collectie! Het bloemenpatroon zorgt voor een decoratieve waarde in jouw inrichting! Waar ga jij dit luxe gordijn ophangen?

Omdat je kunt kiezen voor een ongevoerd gordijn of een gordijn met lichtfilterende of verduisterende voering is dit gordijn geschikt voor iedere kamer in je huis. We maken het speciaal voor jou op maat als ringgordijn of plooigordijn.

Benieuwd of het gordijn Wisteria Blossom Trail Varen voldoet aan jouw eisen? Vraag kosteloos een kleurstaal aan! Alle raamdecoratie van TUISS wordt bij bestelling op maat gemaakt en geleverd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren