085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Koningsdag Winactie! Win je orderbedrag terug t.w.v. 449 euro!

Als je bestelt op koningsdag doe je automatisch mee met onze ' win je orderbedrag terug' actie!
Er wordt 1 winnaar willekeurig geselecteerd uit alle bestellingen van die dag.
Deze actie heeft een maximale waarde van 449 euro*. Lees hieronder de voorwaarden.

Voorwaarden

  1. De winactie begint op 27/04/2024 en stopt op 28/04/2024. Er wordt contact met de winnaar opgenomen op of na 29/04/2024.
  2. Alleen inwoners van Nederland en Belgi├ź die ouder zijn dan 18 jaar mogen deelnemen aan de wedstrijd, met uitzondering van werknemers van Tuiss B.V. en hun gezinnen.
  3. Restitutie van maximaal 449 euro op het orderbedrag is alleen geldig op het willekeurig geselecteerde ordernummer en niet op eventuele extra orders van de klant.
  4. De winnnaar ontvangt zijn/haar orderbedrag terug ter waarde van maximaal 449 euro. Als het orderbedrag lager is wordt het restant niet uitgekeerd. Als het orderbedrag hoger is kunnen wij maximaal 449 euro terugstorten, en blijft het resterende orderbedrag staan.
  5. Winactie wordt willekeurig gekoppeld aan een ordernummer en is alleen inwisselbaar door de aanvrager van de order.
  6. Door deel te nemen aan deze wedstrijd wordt u geacht de algemene voorwaarden te hebben aanvaard en gaat u ermee akkoord hieraan gebonden te zijn.

Additionele voorwaarden

  1. Alleen inwoners van Nederland en Belgi├ź die ouder zijn dan 18 jaar mogen deelnemen aan de wedstrijd, met uitzondering van werknemers van Tuiss B.V. en hun gezinnen. 2. Deelnemers zijn beperkt tot slechts ├ę├ęn deelname per persoon. 3. Omdat de prijzen op maat gemaakt zijn, kan het vervolgens niet worden geretourneerd. 4. De grootte van je prijs is beperkt tot de minimum en maximum grootte zoals aangegeven door Tuiss B.V. 5. De prijzen zijn niet overdraagbaar en er zal geen aanpassing worden aangebracht aan bestellingen die onder de prijswaarde worden geplaatst. 6. Na afloop van de actie wordt er telefonisch of per e-mail contact opgenomen met de winnaar. Als de winnaar niet kan worden gecontacteerd binnen een redelijke termijn of niet in staat is om de prijs te accepteren, behoudt Tuiss B.V. zich het recht voor om de prijs toe te kennen aan een andere deelnemer. 7. Inzendingen die online worden gedaan met behulp van een script of het gebruik van geautomatiseerde apparaten zullen ongeldig zijn. 8. Door deel te nemen aan deze actie, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben geaccepteerd en ermee in te stemmen dat je gebonden bent aan deze voorwaarden, evenals alle voorwaarden en bepalingen die door de organisator zijn opgesteld.