085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Willow Bough Vine Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5645

Over William Morris Willow Bough Vine

Felle kleuren en een opbeurend patroon. Dat zijn de karakteristieken van dit prachtige rolgordijn, ontwikkeld door de gerenommeerd ontwerper William Morris. Zijn mooie creaties die vaak te herkennen zijn aan de mooie kleur combinaties en de patronen geïnspireerd door de natuur zijn een must have! 

Je kunt kiezen voor verschillende voering opties waaronder verduisterend, lichtfilterend of ongevoerd, zodat je de raamdecoratie in elke kamer in het huis naar wens kunt maken. De gordijnen worden op maat gemaakt met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijnen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren