085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Willow Bough Mink Gordijnen

 28,05
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5648

Over William Morris Willow Bough Mink

Dat de ontwerpen geïnspireerd zijn door de natuur, dat is dubbel en dwars terug te zien in de prachtige patronen die in het gordijn verwerkt zijn. Dit William Morris Willow Blad Mink gordijn is onderdeel van onze unieke lijn die is gecreëerd in samenwerking met het V&A museum, en belichaamt een op en top klassiek design.

Interieurtip: De mooie natuurlijke tinten van dit gordijn maken het zeer veelzijdig en zien er bijzonder charmant uit in combinatie met grijze, blauwe en roze tinten in je inrichting.

Kies optioneel voor een verduisterende of lichtfilterende voering. Wij maken het gordijn speciaal voor je op maat als plooigordijn of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren