085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Willow Bough Middernacht Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5650

Over William Morris Willow Bough Middernacht

Dit gordijn, dat deel uitmaakt van onze William Morris collectie in samenwerking met het V&A museum, is de perfecte samensmelting van klassiek en eigentijds. Geïnspireerd door de Britse landschappen met zijn talloze bloemen, bladeren, en bessen heeft de ontwerpen een eigen identiteit gegeven. De opvallende achtergrond van de gordijnstof dat doet denken aan de nacht, accentueert het prachtige ontwerp van Morris, waardoor je met dit gordijn een in het oog springend meesterwerk in huis haalt.

Selecteer een voering die bij jouw kamer past en wij maken het rolgordijn perfect voor jou op maat als plooigordijn of ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren