085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Willow Bough Eendenei Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5654

Over William Morris Willow Bough Eendenei

Dit prachtige Willow Blad ontwerp uit ons William Morris assortiment, in samenwerking met het V&A, is een verrijking voor iedere ruimte waar deze raamdecoratie hangt. Geïnspireerd door wilde bloemen en bomen die Morris zag tijdens zijn wandelingen door de Britse country side, hangt deze wilg prachtig over de gordijnstof heen. Wij houden van de kleur eendenei, zoals op dit gordijn, het is prachtig te combineren met warme neutrale tinten.

Je kunt deze raambekleding passend maken voor iedere kamer in je huis door een voering te selecteren die geschikt is voor de ambiance die je wilt creëren. Je kunt daarbij kiezen voor totale privacy en verduistering of voor lichtfiltering en wat meer privacy. Standaard wordt het gordijn zonder voering geleverd.

We maken de gordijnen op maat met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren