085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Strawberry Thief Velvet Vintage Blush Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5688

Over William Morris Strawberry Thief Velvet Vintage Blush

Een absolute klassieker! Dit William Morris design is al in de mode sinds het ontworpen werd in 1883 en we zijn nog steeds verliefd. Met dank aan de samenwerking met het V&A museum is het nu mogelijk om dit mooie gordijn in huis te halen. Je ramen hebben er nog nooit zo mooi uitgezien met deze unieke raambekleding. Of het nu de werkkamer, kinderkamer, woonkamer of slaapkamer is, je kunt dit gordijn geschikt maken voor elke ruimte.

Optioneel kun je het gordijn verduisterend of lichtfilterend laten voeren. We maken het op maat met een enkele of dubbele plooi, of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren