085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Strawberry Thief Velvet Chocolade Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5694

Over William Morris Strawberry Thief Velvet Chocolade

Het ontwerp Strawberry Thief van William Morris uit 1883 is iconisch èn tijdloos! Dit charmante gordijnen patroon, dat deel uitmaakt van de William Morris collectie en tot stand is gekomen door onze samenwerking met het V&A, is geïnspireerd op de lijsters die Morris vaak betrapte op het stelen van aardbeien uit zijn moestuin.

Interieurtip: Het Strawberry Thief Velvet Chocolade vouwgordijn heeft een prachtig kleurenpalet en ziet er geweldig uit in combinatie met effen muren, zodat het spraakmakende ontwerp helemaal tot leven komt.

We maken het gordijn op maat met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijn. Kies optioneel voor een voeringoptie met lichtfiltering of verduistering.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren