085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Strawberry Thief Roze Krijt Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5697

Over William Morris Strawberry Thief Roze Krijt

Wij zijn tot over onze oren verliefd op dit iconische Strawberry Thief Roze Krijt ontwerp. Het design maakt deel uit van onze William Morris gordijnen collectie dat tot stand is gekomen in samenwerking met het V&A museum. Het patroon stamt uit 1883 toen het door William Morris ontworpen werd. Morris heeft dit ontwerp treffend vernoemd naar de lijsters die vaak de aardbeien pikten uit de moestuin van zijn huis op het platteland. Zou dit niet beeldig staan in je hele huis? Van kinderkamer tot slaapkamer tot woonkamer, wij worden blij van dit ontwerp.

Kies welke voering je wilt en bepaal zo de hoeveelheid licht en privacy dat je kamer in komt. Dit gordijn is beschikbaar als plooigordijn of ringgordijn. Benieuwd naar deze stof? Bestel dan eerst een gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren