085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Pimpernel Honing Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5053

Over William Morris Pimpernel Honing

De Pimpernel Honing gordijnen maken deel uit van onze William Morris-reeks in samenwerking met de V&A. Het mooie bloemendesign en warme kleurenschema's van blauw, groen, rood en honinggeel maken de raamdecoratie tot echte blikvanger in je kamer. 

Pas de raamdecoratie nu aan naar je eigen voorkeur en bepaal zelf welke voering jij wilt hebben. Kies voor een lichtfilterende voering om meer licht je kamer binnen te laten. De verduisterende voering raden wij aan wanneer je de gordijnen op wilt hangen in je slaapkamer. De thermische voering zorgt ervoor dat je kamer 's zomers niet te warm wordt, en houdt in de winter juist de warme binnen. De thermische voering zorgt ervoor dat het gordijn energiebesparend is. Verder kun je kiezen voor gordijnen met dubbele plooi of voor ringgordijnen.

Kortom, er is genoeg keuze om dit William Morris gordijn perfect te laten aansluiten op de vereisten voor in jouw kamer! Bestel nu gauw de gratis kleurstaal en ontdek het ontwerp zelf!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren