085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Pimpernel Groenblauw Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5055

Over William Morris Pimpernel Groenblauw

Breng wat levendigheid en moderniteit in je interieur met de William Morris Pimpernel Groenblauw Gordijnen. De rijke kleurschakering van blauw, groen, gedempt oranje en roze is o zo stijlvol en vormt een prachtige aanvulling op het Pimpernel-design met kleine pimpernelbloemen die verstrengeld zijn met de krullende wilgenbladeren. De gordijnen, uit onze William Morris-reeks in samenwerking met de V&A, zouden perfect zijn voor je woonkamer, keuken of slaapkamer.

Wist je dat je zelf je voering kunt kiezen? Zo heb je keuze uit lichtfilterende, verduisterende en thermische voeringen. De thermische voering zorgt ervoor dat je kamer 's zomers niet te warm wordt, en houdt in de winter juist de warme binnen. Hierdoor werkt het gordijn energiebesparend en is dit een duurzame keuze. Verder heb je keuze uit gordijnen met een dubbele plooi of ringgordijnen.

Bestel de gratis kleurstaal en ontdek het patroon zelf!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren