085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Pimpernel Duif Grijs Rolgordijn

 22,40
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3207

Over William Morris Pimpernel Duif Grijs

De William Morris Pimpernel Duif Grijs bevat verschillende tinten grijs. De rolgordijnen, uit onze William Morris-reeks in samenwerking met de V&A, zullen een stijlvolle en elegante look creëren in je slaapkamer, woonkamer of keuken.

Ben je op zoek naar veel privacy? Of wil je beter kunnen uitslapen op lichte zomerochtenden? Dan kun je bij Tuiss kiezen voor de thermisch-verduisterende voering voor het rolgordijn. Wanneer het licht je kamer wel binnen mag komen kun je beter kiezen voor de lichtfilterende voering. Wil je dit product nóg meer uitblinken laten vertonen? Dan is onze slimme SmartView-upgrade de perfecte keuze, waarmee je jouw nieuwe raamdecoratie met slechts een simpele druk op de knop kunt bedienen.

Bestel gauw de gratis kleurstaal en ontdek de tinten van Pimpernel Duif Grijs nu zelf! Bestel snel je kleurstaal via de oranje knop! Wij maken al onze bestellingen standaard op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren