085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenWilliam Morris Pimpernel Duif Grijs
william-morris

William Morris Pimpernel Duif Grijs Gordijnen

ā‚¬Ā 26,40
5061

Over William Morris Pimpernel Duif Grijs

De William Morris Pimpernel Duif Grijs bevat verschillende tinten grijs. Het Pimpernel-design werd in 1876 door Morris gecreƫerd en werd vernoemd naar de kleine pimpernelbloemen in plaats van de grote klaprozen die in het patroon verstrengeld zijn met krullende bladeren. De gordijnen, uit onze William Morris-reeks in samenwerking met de V&A, zullen een stijlvolle en elegante look creƫren in je slaapkamer, woonkamer of keuken.

Bepaal zelf wat voor soort gordijnen beter in jouw kamer passen. Kies voor ringgordijnen of voor gordijnen met een dubbele plooi. Ook kun je kiezen uit een lichtfilterende voering of voor een verduisterende voering!

Tip: Voor een hoog plafond raden wij de gordijnen met dubbele plooi aan. Niet alleen zorgt dit voor een luxueuze uitstraling, ook zorgt de dubbele plooi ervoor dat het gordijn tot aan de onderzijde van het gordijn mooi in plooi valt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren