085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenDesigner RolgordijnenWilliam Morris Pimpernel Blush
william-morris

William Morris Pimpernel Blush Rolgordijn

ā‚¬Ā 28,00
3208

Over William Morris Pimpernel Blush

Ben je toe aan een nieuwe stijl in je kamer? Of ben je net aan het inrichten? Voor een stijlvolle en eigentijdse make-over kies je voor het William Morris Pimpernel Blush rolgordijn in je interieur! Het mooie Pimpernel-design is met zijn bloemmotief een echte blikvanger in je kamer. Het patroon bevat kleine bloemen en krullende wilgenbladeren in een zachte kleurstelling van roze, gedempt groen en blauw.

Bovendien heeft het rolgordijn praktische voordelen. Zo kun je zelf kiezen voor een thermisch-verduisterende of lichtfilterende voering. Heb je er al aan gedacht dat dit product ook een elektrische SmartView-upgrade heeft? Trakteer jezelf op deze slimme keuze en ga voor ultiem gebruiksgemak, helemaal naar jouw wens!

Bestel de gratis kleurstaal en ontdek de William Morris Pimpernel Blush nu zelf! Vervolgens maken wij jouw favoriet, net als alle andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren