085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Marigold Staalblauw Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5720

Over William Morris Marigold Staalblauw

Marigold, een ontwerp uit 1875 dat vandaag de dag nog steeds meer dan actueel is! We zijn trots op onze samenwerking met het V&A museum dat deze patronen beschikbaar heeft gesteld en geschikt gemaakt voor onze raamdecoratie. Deze prachtige bladeren op de staalblauwe stof zouden zeker niet misstaan in veel interieurs. Of het nou een woonkamer of slaapkamer is, het brengt ondanks dat het een patroon is, een stuk rust in je interieur.

Je kunt zelf nog een twist geven aan de lichtinval en de mate van privacy dat het gordijn biedt. Kies daarbij de voering die bij jou past; lichtfilterend, verduisterend of ongevoerd. We maken het gordijn helemaal op maat met plooien of ringen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren