085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenWilliam Morris Fruit Ebbenhout
william-morris

William Morris Fruit Ebbenhout Rolgordijn

ÔéČ┬á21,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3607

Over William Morris Fruit Ebbenhout

het egale verfijnde rolgordijn met de naam Fruit Ebbenhout is een genot om naar te kijken. Het maakt deel uit van de unieke en exclusieve lijn die tot stand is gekomen na een samenwerking met het V&A museum in Londen. Het ontwerp is van William Morris en je kan de fijne touch goed terug zien in de details, zoals de verschillende kleuren van de bloemen perfect onderscheiden mede door de donkere achtergrond. Het rolgordijn is nu beschikbaar met een voering naar keuze waarmee je de natuurlijke licht inval kunt bepalen en met de thermische voering kan je nu ook de warmte die je toe wilt laten door de rolgordijnen afstemmen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester 20% Linnen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Afgewerkte zoom om rafelen te voorkomen
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren