085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Fruit Ebbenhout Gordijnen

 25,50
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5731

Over William Morris Fruit Ebbenhout

het egale verfijnde gordijn met de naam Fruit Ebbenhout is een genot om naar te kijken. Het maakt deel uit van de unieke en exclusieve lijn die tot stand is gekomen na een samenwerking met het V&A museum in Londen. Het ontwerp is van William Morris en je kan de fijne touch goed terug zien in de details, zoals de verschillende kleuren van de bloemen perfect te onderscheiden zijn mede door de donkere achtergrond.

Het rolgordijn is beschikbaar met een voering naar keuze waarmee je de natuurlijke licht inval kunt bepalen, kies daarbij voor een verduisterende of lichtfilterende voering. Standaard wordt het product ongevoerd geleverd. We maken het speciaal voor jou op maat met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren