085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Fruit Citrus Gordijnen

 28,05
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5732

Over William Morris Fruit Citrus

De perfecte keuze voor woonkamers en keukens! Met dit William Morris Fruit Citrus gordijn voeg je een vleugje eigentijdse kleur toe aan je huis. Het ontwerp van weelderige perzik- en Citrus tinten stamt uit 1862 en heeft de tand des tijds goed doorstaan. In samenwerking met het V&A museum in Londen is deze rolgordijn collectie gelanceerd en dit patroon is zeker een van onze favorieten!

Nu beschikbaar met een voering naar keuze waarmee je de natuurlijke lichtinval kunt bepalen. Standaard wordt het gordijn zonder voering geleverd. Het wordt op maat gemaakt met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren