085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Compton Velvet Sienna Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5756

Over William Morris Compton Velvet Sienna

Met trots presenteren we de Compton Velvet lijn, onderdeel van de William Morris collectie en tot stand gekomen door onze samenwerking met het V&A museum in Londen. Het prachtige bloemetjes patroon op dit gordijn komt goed tot zijn recht dankzij de mix van donkere en lichte kleuren. Het gordijn is uitstekend te combineren met donkere kleuren op de muur, en moderne donkere meubels.

Het Compton Velvet Sienna gordijn brengt een warme sfeer in je interieur en is beschikbaar met enkele plooien, dubbele plooien of als ringgordijn. Kies welke voering je wilt en wij werken het gordijn af met een verduisterende of lichtfilterende voering, zodat jij optimaal kunt genieten van de juiste hoeveelheid licht en privacy in je kamer. Standaard wordt het gordijn ongevoerd geleverd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren