085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenWilliam Morris Compton Middernacht
william-morris

William Morris Compton Middernacht Gordijnen

ÔéČ┬á24,75
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5764

Over William Morris Compton Middernacht

Onze samenwerking met het V&A museum in Londen heeft geresulteerd in een prachtige lijn met ontwerpen van William Morris. Zijn designs laten zich kenmerken door de opvallende patronen en dat is ook van toepassing op het Compton Middernacht gordijn.

Interieurtip: Het is een eye catcher met een goede mix van verschillende kleuren die goed tot zijn recht komt in combinatie met houten meubelen.

We werken het gordijn af met een voering naar keuze, afhankelijk van de mate van privacy en lichtinval dat je wenst kun je kiezen voor een lichtfilterende of verduisterende voering. Standaard wordt het gordijn zonder voering geleverd. Deze gordijnen zijn beschikbaar met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijnen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren