085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Acorn Lagune Vouwgordijn

ÔéČ┬á45,00
1544

Over William Morris Acorn Lagune

William Morris had een goed geoefend oog voor patronen die de schoonheid van de natuur vastleggen, wat zijn ontwerpen een blijvend succes gemaakt hebben.

Dit Ahorn Lagune vouwgordijn is daar een prachtig voorbeeld van, met lieflijke kleine eikeltjes die zich tussen de bladeren en bloemen nestelen, waardoor een subtiel patroon ontstaat dat barst van karakter. Stel je voor, dat je dit in je slaapkamer, woonkamer of kinderkamer hangt, op maat gemaakt, met een voering naar keuze. Voor slaap of kinderkamers een verduisterende voering en voor de woonkamer een lichtfilterende voering. 

Wil je meer hypermoderne innovatie in je huis? Dan heb je geluk! Dit product is namelijk beschikbaar voor de slimme SmartView-upgrade, geef jezelf het ultieme gebruikersgemak in huis, laat onhandige koorden in het verleden.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren