085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Acorn Eendenei Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5792

Over William Morris Acorn Eendenei

Het William Morris Ahorn eendenei gordijn, ontworpen door de beroemde Britse ontwerpen William Morris, ziet er prachtig uit in combinatie met natuurlijke meubels en ruwe materialen. Het interessante patroon op het egale gordijn is het resultaat van een samenwerking met het gerenommeerd V&A museum in Londen.

Je kunt je gordijn helemaal naar wens laten maken door tussen verschillende voeringen te kiezen waarmee de natuurlijke lichtinval gereguleerd kan worden, zoals lichtfilterend, verduisterend of ongevoerd. Je kunt zelf kiezen of je deze gordijnen met een enkele of dubbele plooi wilt, of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren