085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Acorn Duif Vouwgordijn

ÔéČ┬á33,75
1546

Over William Morris Acorn Duif

Een opvallend ontwerp uit onze samenwerking met het V&A museum: Het William Morris Ahorn Duif.  In de tijd dat William Morris deze ontwerpen lanceerde was het een revolutionair design en nu blijkt dat het de tand des tijds doorstaan heeft en prachtig staat in menig interieur.

De eigentijdse duif-achtige kleur van dit Akant vouwgordijn geeft het ontwerp een frisse en moderne uitstraling. Het geraffineerde ontwerp met eikels en bladeren is zeer veelzijdig en zal mooi staan in elke kamer van het huis. Kies daarbij de juiste mate van privacy en licht door de voering te selecteren die bij jouw ruimte past.

Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Geef jezelf de kans om te genieten van deze innovatieve toevoeging en ervaar gebruiksgemak zoals nooit tevoren!

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren