085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Acorn Blad Vouwgordijn

ā‚¬Ā 36,00
1543

Over William Morris Acorn Blad

Een ander verbluffend resultaat van onze samenwerking met de V&A is deze Ahorn Leaf Roman Shade. Dit is een zeer herkenbaar William Morris ontwerp en deze serie toont prachtige prints van eikeltjes; een geweldige manier om het buitenleven naar binnen te halen.

De frisse groene kleurstelling van dit vouwgordijn is zeer veelzijdig en een goede keuze als je op zoek bent naar een heldere, lichte, stijlvolle ruimte.

Wij maken dit vouwgordijn helemaal voor je op maat, met een aanbod in verschillende voeringen, zodat je zelf kunt kiezen welk mate van lichtinval en privacy je wilt. Selecteer daarbij een lichtfilterende of verduisterende voering.

Heb je gehoord dat er voor dit product een slimme upgrade bestaat? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie met een druk op de knop, met de app of speciale afstandsbediening.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren