085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Acanthus Vintage Blauw Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5802

Over William Morris Acanthus Vintage Blauw

Het William Morris Akant Vintage Blauw gordijn heeft een opvallend ontwerp. In de tijd dat William Morris deze ontwerpen lanceerde waren het revolutionaire designs en nu blijken ze de tand des tijds doorstaan te hebben en sieren ze vele interieurs. De vintage blauwe kleuren van dit Akant vouwgordijn geeft het ontwerp een moderne, frisse look.

Het sierlijke ontwerp van bladeren is zeer veelzijdig en de kleurstelling zorgt dat het makkelijk past in veel interieurs. Kies daarbij de juiste mate van privacy en licht door de voering te selecteren die bij jouw ruimte past. We kunnen de gordijnen ongevoerd leveren of ze voorzien van een lichtfilterende of verduisterende voering.

Deze gordijnen worden op maat gemaakt als plooigordijn met een enkele of dubbele plooi, of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren