085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Acanthus Velvet Kastanje Gordijnen

 25,50
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5809

Over William Morris Acanthus Velvet Kastanje

Onderdeel van onze William Morris lijn in samenwerking met het V&A museum, is het Akant Velvet kastanje gordijn. Dit gordijn is een design statement item in je woning. De diepe, rijke fluwelen stof in combinatie met het indrukwekkende design van Morris, brengt dit fantastische vouwgordijn echt tot leven.

Interieurtip: Deze prachtige kleurencombinaties van bruin, grijs en crème zien er geweldig uit en gaan goed samen met metalen meubels en gelaagde texturen.

We maken deze gordijnen speciaal op maat en je kunt daarbij kiezen voor een enkele plooi, dubbele plooi of ringgordijnen. We kunnen de gordijnen ongevoerd leveren of ze voorzien van een lichtfilterende of verduisterende voering. 


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren