085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Acanthus Velvet Kalksteen Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5803

Over William Morris Acanthus Velvet Kalksteen

Absoluut charmant, dit gordijn! De Akant serie raamdecoratie heeft een klassiek William Morris ontwerp. We hebben samen met de getalenteerde conservatoren van het V&A museum deze collectie gecreëerd, dit stuk is echt een schat uit hun archief. Dit Akant Velvet Kalksteen Vouwgordijn is de perfecte keuze voor zowel klassieke als hedendaagse interieurs.

Het prachtige kleurenpalet van koele grijze en warme beige tinten maakt het zeer veelzijdig, zodat je het kunt combineren met andere opvallende kleuren en je fantasie de vrije loop kunt laten.    

We maken het plooigordijn of ringgordijn op maat met de voering van jouw keuze; lichtfilterend of verduisterend. Standaard wordt het gordijn ongevoerd geleverd. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren