085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Warren Blush Vouwgordijn

ÔéČ┬á35,25
736

Over Warren Blush

Dit charmante vouwgordijn uit de Sanderson collectie is perfect voor als je kleur wilt toevoegen aan een ruimte zonder te overheersen. Het lieflijke roze van het Warren Blush vouwgordijn laat menig interieur blozen door de innemende uitstraling. Met het contrast van de prachtig geïllustreerde konijntjes is dit product gemakkelijk te combineren bij elk interieur waar je een extra aaibaarheidsgehalte aan wilt toevoegen.

Ontwapenend qua uiterlijk, maar laat je niet vergissen in wat er nog allemaal schuil gaat achter de lievige uitstraling. De voering kan namelijk naar jou voorkeur een upgrade krijgen. Ga je voor verduisterend, voor bijvoorbeeld in jouw kleintjes kinderkamer zodat er vrolijk door dromen gehuppeld kan worden? Of kies je voor de lichtfilterende voering voor in de keuken zodat je gelijk een cottage-gevoel toevoegt bij je landelijke interieur? Jij beslist!

Heb je gehoord dat er voor dit product een slimme upgrade bestaat? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie met een druk op de knop, met de app of speciale afstandsbediening.

Jij staat toch ook te springen voor de mooie 100% polyester stof? Spring dan direct naar onze website om een gratis kleurstaal te bestellen! Wij maken trouwens altijd jouw gekozen raamdecoratie volledig op maat, wij van Tuiss staan altijd klaar om jouw raamdecoratie wensen realiteit te maken!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren