085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Harrow Lagoon Blauw & Henley Vouwgordijn

 23,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
853

Over Harrow Lagoon Blauw & Henley

Ben je op zoek naar een vouwgordijn dat een zachte, vrolijke kleur met oog voor detail kan combineren? Bekijk onze Harrow Lagoon Blauw & Henley! De blauwe tint fleurt je kamer op zonder overheersend te zijn in je interieur. De pompons aan de onderzijde van het vouwgordijn zijn de finishing touch voor deze raamdecoratie.

De verduisterende voering zorgt ervoor dat je de kamer volledig kunt afsluiten van het licht. Een ideale keuze voor in de slaapkamer waar een goede nachtrust wordt bevorderd door een donkere kamer. Zelfs op vroege zomerochtenden zal het zonlicht je kamer niet binnen schijnen. De lichtfilterende voering raden wij aan wanneer je het vouwgordijn op wilt hangen in bijvoorbeeld de woonkamer of werkkamer waar het licht je kamer binnen mag schijnen.

Stijlvol, praktisch en volledig op maat gemaakt. Wat wil je nog meer voor raamdecoratie? Bestel gauw de gratis kleurstaal en ontdek de Harrow Lagoon Blauw & Henley nu thuis!

Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Geef jezelf de kans om te genieten van deze innovatieve toevoeging en ervaar gebruiksgemak zoals nooit tevoren!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren