085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Vicenza Faux Zijde Salie Vouwgordijn

 14,25
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
994

Over Vicenza Faux Zijde Salie

Ben jij al bekend met de Vicenza Zijde Salie? Dit vouwgordijn gemaakt van imitatiezijde stof bevat een mooie glans en groente tint. Dit geeft de raamdecoratie een een luxueuze en chique uitstraling. Bovendien creëert de groene kleur een ontspannen karakter in je kamer. Het is ook voorzien van ingenaaide staven om nette en opgeruimde plooien te maken elke keer dat je het gebruikt.

Bovendien zijn er drie verschillende voering opties om uit te kiezen. Zo kan je ervoor zorgen dat dit vouwgordijn beter op je kamperspecifieke behoeftes aansluit. De verduisterende voering is ideaal wanneer je deze op wilt hangen in je slaapkamer. Zo kun je genieten van je privacy en je kamer volledig donker maken. De lichtfilterende voering laat nog zachtjes het licht door. De thermische voering is ook lichtfilterende maar heeft ook een isolerende werking. Dit maakt de thermische voering tot een duurzame keuze.

Chic, op maat gemaakt en dat voor een scherpe prijs zoals je gewend bent bij Tuiss! Wat wil je nog meer voor raamdecoratie? Wanneer je de gratis kleurstaal besteld kun je de tint eerst met je eigen interieur vergelijken. Waar in huis zou jij de Vicenza Faux Zijde Salie ophangen?
  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren