085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Vorst Wit - 50mm Lamellen PVC Jaloezie

ā‚¬Ā 18,00
17266

Over Vorst Wit

Deze Vorst Wit PVC jaloezie geeft een frisse uitstraling aan je interieur. De jaloezie is gemaakt van imitatiehout en is 100% vochtbestendig , waardoor dit product een perfecte keuze is voor de badkamer en keuken. Deze prachtige witte raamdecoratie heeft een dunne nerf die door elke lamel loopt en daardoor een natuurlijke houtlook heeft. Het geeft een eigentijdse uitstraling aan het interieur.

Bovendien kan je deze raamdecoratie super gemakkelijk schoonmaken, omdat het materiaal is gemaakt van PVC! De witte faux wood jaloezie is super eenvoudig te bevestigen, er worden universele beugels bij geleverd die geschikt zijn voor elke manier van monteren. Wil je de kleur goed beoordelen? Bestel dan snel je gratis kleurstaal! Bij bestelling wordt dit product op maat voor je gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • Advanced Polymer
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Hoogwaardig bedieningsmechanisme voor eenvoudig kantelen en omhoog/omlaag bewegen
  • Bijpassende koorden en koordgewichten, sierlat en onderlat.
  • Consistente kleur latten van imitatiehout, vochtbestendig en vlamvertragend
  • Let op: minstens 70 mm is nodig om 50 mm lamellen houten jaloezieĆ«n in het kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren