085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Voile Madagascar Neutraal Gordijnen

 13,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5839

Over Voile Madagascar Neutraal

Geniet van de perfecte balans tussen zonlicht en privacy met deze prachtige Madagascar Neutral Voile stof. Dit gordijn laat veel licht toe in je huis, maar stopt de felle schittering en maakt het tegelijkertijd mogelijk om een blik te werken op de buitenwereld. 

Met dit Madagascar Voile Neutral gordijn heb je een geraffineerd, eigentijds design statement voor je raam. We leveren dit gordijn in een model naar keuze; met enkele plooi, dubbele plooi of ringgordijnen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 90% Polyester, 10% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren