085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenZijde VouwgordijnenVicenza Faux Zijde Pastel Blauw

Vicenza Faux Zijde Pastel Blauw Vouwgordijn

ā‚¬Ā 15,20
995

Over Vicenza Faux Zijde Pastel Blauw

In een romantische pastelblauwe kleur is de Vicenza Faux Zijde Pastel Blauw een vouwgordijn met een romantische look. De zachte glans van de imitatie zijde, gecombineerd met de luxueus zachte textuur, draagt bij aan de elegantie en een zekere mate van klasse in je interieur. Combineer de raamdecoratie met grijstinten en blauwtinten en natuurlijke houten meubelen om de romantiek levendig te houden.

Het voordeel van de Vicenza vouwgordijnen is dat je de voering kunt afstellen aan jouw type kamer. Zo kun je kiezen uit verschillende voeringen. Kies voor de lichtfilterende of thermische voering wanneer het licht je kamer wel nog binnen mag schijnen. Denk hierbij aan ruimtes zoals de woonkamer, eetkamer of werkkamer. De thermische voering heeft bovendien een isolerende werking en is een meer duurzame keuze. De verduisterende voering raden wij aan wanneer je deze op wilt hangen in je slaapkamer. Zo kun je zelfs op zwoele zomerochtenden lekker lang uitslapen!

Chic, op maat gemaakt en dat voor een scherpe prijs zoals je gewend bent bij Tuiss! Wat wil je nog meer voor raamdecoratie? Wanneer je de gratis kleurstaal besteld kun je de tint eerst met je eigen interieur vergelijken. Waar in huis zou jij de Vicenza Faux Zijde Pastel Blauw ophangen?

 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
 • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
 • Blackout for complete privacy
 • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
 • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
 • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
 • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
 • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
 • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren