085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenVerduisterende RolgordijnenVerona Verduisterend Eenvoudig Wit

Verona Verduisterend Eenvoudig Wit Rolgordijn

ā‚¬Ā 13,02
2459

Over Verona Verduisterend Eenvoudig Wit

Ben je op zoek naar een universeel rolgordijn dat goed staat in elke kamer in huis? Bekijk de Verona Verduisterend Eenvoudig Wit! Het rolgordijn is de perfecte keuze wanneer je een lichte en open ruimte wilt creƫren. Voor in elk interieur, en gecombineerd met welke kleur dan ook, van dit rolgordijn zul je nooit spijt hebben.

De verduisterende voering zorgt ervoor dat je de kamer helemaal donker kan maken. De perfecte voering wanneer je de raamdecoratie wilt ophangen in je slaapkamer. Hoe licht het ook is, jij slaapt lekker door! Het voordeel van rolgordijnen is dat deze eenvoudig te monteren zijn en dat gemakkelijk te bedienen zijn. De universele beugels voor wand- en plafondmontage zorgen ervoor dat je de raamdecoratie zelf thuis eenvoudig kunt ophangen.

In onze montagevideo's kun je snel zien hoe dit werkt. De luxe nikkel ketting die geleverd wordt bij het product zorgt ervoor dat je het rolgordijn eenvoudig omhoog en omlaag kunt rollen.

Wist je dat de Verona Verduisterend Eenvoudig Wit, net als andere raamdecoratie, volledig op maat wordt gemaakt? Door de kleurstaal eerst thuis te bestellen, kun je de stof eerst zelf bekijken en vergelijken met je eigen interieur.

 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 3,000mm
 • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 300mm
 • Blackout for complete privacy
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
 • Wanneer zowel de breedte als de lengte langer dan 1981 mm zijn, zal de stof aan elkaar gestikt - of op andere wijze verbonden ā€“ worden, afhankelijk van het gekozen materiaal
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren