085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Velvet Storm Standaard Gordijnen

 22,95
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5505

Over Velvet Storm

Prachtige lichtgrijze fluwelen gordijnen met een luxueuze uitstraling! De combinatie van de fluwelen stof met de lichtgrijze tint geeft je inrichting net dat beetje extra. Grijs is momenteel een ongelooflijke populaire kleur en de combinatie van de velvet stof geeft de grijstrend een nieuwe dimensie!

Deze lichtgrijze Velvet Storm stof hangt elegant langs je raam en geeft een chique glans als er licht op schijnt. We maken deze ringgordijnen of plooigordijnen helemaal voor jou op maat met een voeringoptie naar keuze: ongevoerd, lichtfilterend gevoerd of verduisterend gevoerd.

Wil je deze zachte velvet stof met zilveren tint in het echt voelen? Bestel dan nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren