085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit William Morris Sunflower Naturel
william-morris

Twist2Fit William Morris Sunflower Naturel Rolgordijn

ÔéČ┬á30,00
2191

Over Twist2Fit William Morris Sunflower Naturel

Dit charmante rolgordijn laat een uniek patroon uit de William Morris collectie zien. Door onze samenwerking met het V&A museum in Londen is dit patroon weer net zo opvallend en relevant als het was in 1879 toen het voor het eerst ontworpen werd. Omdat het een zeer veelzijdig vouwgordijn is met een warme achtergrond met een kleur van linnen, past hij perfect bij vele kleuren in het interieur en is daarmee geschikt voor iedere kamer in huis.

Wist je trouwens dat Twist2Fit speciaal is gemaakt om van het installeren van raamdecoratie een koud kunstje te maken? Standaard voorzien van een sterke aluminium rolbuis waarvoor geen schroeven of boren nodig zijn. Kies voor gemak en ga voor Twist2Fit.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren