085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit William Morris Fruit Primrose
william-morris

Twist2Fit William Morris Fruit Primrose Rolgordijn

ā‚¬Ā 24,00
2199

Over Twist2Fit William Morris Fruit Primrose

Dit Twist2Fit William Morris Fruit Primrose rolgordijn combineert warme en coole tinten, met gedetailleerde vruchten, takken en bladeren wat resulteert in een elegant ontwerp dat je interieur compleet maakt. Het V&A -William Morris Fruit design, werd voor het eerst ontworpen in 1862 en is een prachtig patroon dat de tand des tijds heeft doorstaan. 

Bestel direct een gratis kleurstaal en laat de kwaliteit voor zichzelf spreken vanuit het comfort van je eigen lui stoel. Keuze kunnen maken? Wij maken het vervolgens op maat, speciaal voor jou!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren