085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit William Morris Fruit Herfst
william-morris

Twist2Fit William Morris Fruit Herfst Rolgordijn

ā‚¬Ā 24,00
2201

Over Twist2Fit William Morris Fruit Herfst

Het mooie rolgordijn met ontwerp van William Morris is resultaat van een samenwerking met het V&A museum. Hierdoor kunnen wij dit prachtige rolgordijn exclusief aanbieden. De mix tussen een lichte achtergrond en de donker gekleurde bladeren en bloemen zorgen ervoor dat je een waar kunstwerk in huis haalt.

Wist je trouwens dat Twist2Fit speciaal is gemaakt om van het installeren van raamdecoratie een koud kunstje te maken? Standaard voorzien van een sterke aluminium rolbuis waarvoor bovendien geen schroeven of boren nodig zijn. Kies voor gemak en ga voor Twist2Fit.

Meer weten over dit product, maar heb je de voorkeur om de kwaliteit van ons product eerst in het echt te beoordelen? Bestel dan direct een gratis kleurstaal en laat de kwaliteit voor zichzelf spreken! Wij maken jouw gekozen raamdecoratie vervolgens volledig op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren