085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Voyage Verduisterend Storm Grijs

Twist2Fit Voyage Verduisterend Storm Grijs Rolgordijn

ÔéČ┬á29,00
2165

Over Twist2Fit Voyage Verduisterend Storm Grijs

Ontdek het Twist2Fit Voyage Verduisterend Storm Grijs rolgordijn, perfect voor elke kamer in huis. Dit rolgordijn komt in een chique grijze tint die goed samengaat met witte muren, neutrale tinten en heldere kleuren.

Strak en verfijnd, we hebben dit prachtige rolgordijn gecombineerd met ons Twist2Fit systeem voor nog gemakkelijkere installatie. Plaats het eenvoudig in je raamkozijn en geniet van de perfecte lichtinval. Met onze verduisterende acryl coating ervaar je de beste controle over het licht binnen handbereik.

Voeg stijlvolle functionaliteit toe aan je interieur met het Twist2Fit Voyage Verduisterend Storm Grijs rolgordijn.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren