085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Titan Verduisterend Zuiver Wit

Twist2Fit Titan Verduisterend Zuiver Wit Rolgordijn

ÔéČ┬á19,00
2262

Over Twist2Fit Titan Verduisterend Zuiver Wit

Voeg een vleugje frisheid, helderheid en klassieke stijl toe aan je interieur met ons Twist2Fit Titan Verduisterend Zuiver Wit rolgordijn. Dit slimme rolgordijn heeft enkele zeer handige trucs achter de hand.

Ten eerste is het gemaakt van verduisterende stof die naast de smetteloze kleur, geweldige en absolute privacy biedt, dag en nacht. Het beste van alles is dat het in een handomdraai kan worden geïnstalleerd dankzij ons revolutionaire Twist2Fit-montagesysteem. Het rolgordijn wordt eenvoudig op zijn plaats vergrendeld met een simpele draai aan het mechanisme, zonder dat er beugels, boren of rommelige doe-het-zelfwerk aan te pas komt. Zo is dit rolgordijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer gemakkelijk te monteren.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren