085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Titan Verduisterend Zandsteen

Twist2Fit Titan Verduisterend Zandsteen Rolgordijn

ā‚¬Ā 19,00
2238

Over Twist2Fit Titan Verduisterend Zandsteen

Ontdek het warme, aardse en natuurlijke gevoel van ons Twist2Fit Titan Verduisterend Zandsteen rolgordijn. Deze raamdecoratie voegt een vleugje comfort toe aan je interieur en past perfect bij veel verschillende stijlen dankzij de neutrale kleurtoon.

De stof is gemaakt van slijtvast polyester en gecoat met acryl, waardoor het gordijn 100% waterdicht is en gemakkelijk schoon te vegen is. Bovendien is de stof verduisterend, waardoor je de perfecte balans kunt creƫren tussen privacy en lichtinval. Dit maakt het rolgordijn eveneens ideaal voor keukens en badkamers.

Maar wacht, er is meer: dit product is niet alleen een mooi gezichtje, ontmoet het revolutionaire Twist2Fit-montagesysteem. Hiermee garandeer je jezelf een razendsnelle klus zodat jij in een oogwenk kan genieten van jouw nieuwe raamdecoratie.

Wil je de kleur van het Titan Verduisterend Zandsteen rolgordijn zelf ervaren? Vraag dan gratis een kleurstaal aan en bekijk het thuis op je gemak! Bij iedere bestelling wordt dit product op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw ramen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren