085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Titan Verduisterend Simpel Grijs

Twist2Fit Titan Verduisterend Simpel Grijs Rolgordijn

ā‚¬Ā 19,00
2265

Over Twist2Fit Titan Verduisterend Simpel Grijs

Ontdek de moeiteloze schoonheid van ons Twist2Fit Titan Verduisterend Simpel Grijs rolgordijn, een strak en eigentijds ontwerp dat niet alleen een lust voor het oog is; maar eveneens fantastisch in de nieuwe revolutionaire manier van monteren.

Dankzij ons slimme Twist2Fit-montagesysteem kun je dit rolgordijn in een handomdraai op zijn plek plaatsen met draai aan een subtiel mechanisme. Dit boorloze systeem maakt dit rolgordijn perfect voor lastige kozijnen of voor iedereen die liever niet met een boor aan de slag gaat. Het rolgordijn is gemaakt van verduisterende stof en stopt de zon ongeacht het tijdstip, waardoor je kunt genieten van ongeƫvenaarde duisternis en volledige privacy, dag en nacht.

Ontdek het gemak en de stijl van ons Twist2Fit Titan Verduisterend Simpel Grijs rolgordijn en geef je interieur een eigentijdse upgrade.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren